header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

ALGEMEEN

HCRB is een gezellige familievereniging waar op alle niveau’s wordt gehockeyd. De jeugd krijgt alle kans om zich te ontwikkelen. Hetzij hockeytechnisch, hetzij persoonlijk door bijvoorbeeld te leren hoe je training geeft en voor een groep staat om uit te leggen hoe het werkt, het fluiten van wedstrijden of het organiseren van niet hockeyactiviteiten zoals super saturday ’s, thé dansant, jeugdfeesten, D- en C-kamp vanuit het jeugd bestuur, etc.


Het zwaartepunt ligt bij de jeugd. Vanaf 5 jaar kun je al lid worden (en binnenkort zelfs al eerder). De jeugdteams spelen hun wedstrijden op zaterdag, de seniorenteams op zondag. Het seizoen loopt van begin september tot begin juni. In de maanden januari/februari tijdens de winterstop wordt er in de zaal gehockeyd of wordt er de midwintercompetitie gespeeld.


HCRB heeft ook een grote groep trimhockeyers. Dit zijn vaak ouders van hockeyende kinderen die zelf wel eens willen proberen hoe het is om op een hockeyveld te spelen of senioren die vroeger gehockeyd hebben maar er een poos uitgeweest zijn. Deze groep traint wekelijks (woensdagavond of zondagmorgen) om conditie en techniek op peil te houden of aan te leren, maar die niet wekelijks een wedstrijd kunnen of willen spelen. De training bestaat uit conditionele en technische oefeningen, gevolgd door een onderlinge wedstrijd. Tevens wordt er deel genomen aan een regionale trim- competitie (1 keer in de paar weken een wedstrijdje op maandagavond) waar je geheel vrijblijvend aan kan deelnemen.


Hockey Club Reeuwijk Bodegraven, afgekort HCRB, is opgericht op 28 april 2010. HCRB is een fusieclub ontstaan door het samengaan van Mixed Hockey Club Bodegraven (MHCB) en Hockey Club Reeuwijk (HCR). Dat is dan ook reden dat we 2 locaties hebben waar gehockeyd wordt. De locatie in de Reeuwijkse Hout beschikt over 2 velden en de locatie in Bodegraven over een. In totaal dus  drie kunstgrasvelden die we hard nodig hebben om alle jeugd wedstrijden te kunnen faciliteren.


De zo'n 650 leden zijn niet alleen afkomstig uit Bodegraven en Reeuwijk, maar ook uit Gouda, Haastrecht, Nieuwerbrug, Waarder, Driebruggen en Boskoop. Want het feit dat HCRB de gezelligste familieclub in de omgeving is, is wijd en zijd bekend niet alleen in onze gemeente maar ook ver daarbuiten.


Mocht het nodig zijn voor wat voor vragen dan ook is hieronder eventueel ook nog het KvK nummer te vinden. 

KvK nummer van HCRB: 24495521

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast