header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

De Club - Informatie

 

Algemeen:

 

 

 

Hockey Club Reeuwijk Bodegraven, afgekort HCRB, is opgericht op 28 april 2010. De club is ontstaan uit een fusie tussen Hockey Club Reeuwijk (HCR) en de Mixed Hockey Club Bodegraven (MHCB). De activiteiten vinden plaats op twee locaties, waarbij de locatie in de Reeuwijkse Hout als hoofdlocatie wordt gebruikt en de locatie in Bodegraven alleen op zaterdag als sublocatie wordt gebruikt. HCRB beschikt over drie kunstgrasvelden, twee in de Reeuwijkse Hout en een in Bodegraven.

 

 

 

De zo'n 700 leden zijn niet alleen afkomstig uit Bodegraven en Reeuwijk, maar ook uit Gouda, Haastrecht, Nieuwerbrug, Waarder, Driebruggen en Boskoop. Waarom? Omdat HCRB een gezellige familieclub is waar ook op goed niveau wordt  gehockeyd met extra aandacht voor de jeugd.

 

 

 

Met name bij de jeugd zijn wij een groeiende vereniging. Vanaf 5 jaar kun je al lid worden. De jeugdteams spelen hun wedstrijden op zaterdag, de seniorenteams op zondag. Het seizoen loopt van begin september tot begin juni. In de maanden januari/februari wordt er gezaalhockeyd of wordt er de midwintercompetitie gespeeld.

 

 

 

HCRB heeft ook een grote groep trimhockeyers. Dit zijn senioren die wekelijks (woensdagavond of zondagmorgen) trainen om conditie en techniek op peil te houden, maar die niet wekelijks een wedstrijd kunnen of willen spelen. De training bestaat uit conditionele en technische oefeningen, gevolgd door een onderlinge wedstrijd.

 

 

 

HCRB beschikt ook over een jeugdbestuur dat activiteiten en feesten voor de jeugdleden organiseert. Ook wordt regelmatig na een thuiswedstrijd van Heren 1 en/of Dames 1 een the-dansant georganiseerd.

 

 

 

Kortom, HCRB is een club waar naast sportiviteit voldoende ruimte is voor gezelligheid.

 

 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast