header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Ter informatie

Nieuwe Coronaregels HCRB

Nieuws afbeelding 17-11-2021

Beste HCRB-er,

 

Helaas moeten we weer nieuwe informatie delen naar aanleiding van de meest recente coronamaatregelen die betrekking hebben op buitensporten en het clubhuis.


PUBLIEK

Publiek is niet toegestaan.

Alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, kunnen toegang krijgen tot de complexen. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, strikt noodzakelijke rijouders en verenigingsfunctionarissen.

Je kunt je kind afzetten bij het hek en de trainers en coaches zullen met name de jongste jeugd ophalen bij het toegangshek.


TOEGANG TOT HET CLUBHUIS

Het clubhuis, de bar en het buitenterras zijn alleen toegankelijk voor diegene die op complex aanwezig mogen zijn en met een coronabewijs. Hier zal door aangewezen vrijwilligers op worden gecontroleerd bij de entree. Zij delen een bandje/stempel uit om entree naar de bar zo soepel mogelijk te laten verlopen. Er is slechts 1 ingang en dat is bij de bar.

De kleedkamers en toiletten blijven wel open voor iedereen, slechts bereikbaar via de hoofdingang. Volgens de nieuwe maatregelen moeten horeca locaties om 20:00 uur sluiten, aangezien ons clubhuis hier ook onder valt zal het clubhuis ook om 20:00 dicht zijn. 

 

EVENEMENTEN

De HAP & TAP avond van vrijdag 26 november zal niet plaats kunnen vinden.

 

ZAALHOCKEY

De komende weken hopen we meer informatie te krijgen over de zaalhockeycompetitie.

 

CORONA BESMETTING

Heb je klachten of ben je in contact geweest met iemand die besmet is met het COVID virus: blijf thuis! Heb je onverwacht corona en toch recent bij je teamgenoten in de buurt geweest, informeer ze dan direct.

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur

Bijlage

Agenda

Nog geen agenda punten.
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast