header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

XTrimhockey informatie

Trimhockey  Woensdagavond 21:00 – 22:30 uur te Reeuwijk

 

Trimhockeyers zijn een gevarieerde groep mensen. Bont is de groep qua leeftijd, hockeyvaardigheid en bestaat uit zowel dames als heren. Homogeen qua soort mensen: vriendelijk, sportief, enthousiast en met humor. De hockeyervaring varieert van oud heren 1 of dames 1 tot weinig of geen hockeyervaring.

 

We beginnen met een warming up, onder bezielende leiding van trainer Cees Vermeulen, met rondjes inlopen en de verplichte rek- en strekoefeningen. Soepeltjes dwarrelen de jeugdigen van geest daarna over het veld en werken aan de techniek. Met een breed scala aan afwisselende oefeningen wordt geoefend op oude en nieuwe slagen. Daarna is het mooi geweest en wordt een sportief partijtje met hartstocht gespeeld.

De uitslag van de onderlinge partijtjes wordt niet bijgehouden, de stand is altijd gelijk, tot het winnende doelpunt. Tijdens de derde helft gezellig samen in het clubhuis de nabespreking of enig ander onderwerp dat de revue passeert tijdens de inname van dorstlessende substantie. Het motto van de avonden is altijd: gezelligheid, vrolijkheid en sportiviteit.

Door het jaar heen worden de trainingen soms in een ludiek "jasje” gegoten, zoals afgelopen jaar een Glühweinavond in de winter en een BBQ toernooi om de zomer in te luiden.

 

De HCRB Trimhockey groep doet ook mee aan de regionale trimhockeycompetitie. De liefhebbers spelen elke paar weken een wedstrijd om de vaardigheden tegen een regionaal team te testen. De wedstrijden zijn meestal op maandagavond. De thuiswedstrijden worden te Bodegraven gespeeld.

De trimhockeygroep van HCRB vormt een belangrijk deel van onze vereniging. Veel trimhockeyers zetten zich ook binnen de vereniging in als coach, commissie- of bestuurslid: "hockey voor en door iedereen”.

Trimmers vinden het leuk om op sportieve wijze de beginselen van hockey te leren, of na jaren van niet-hockeyen het weer op te pakken.

Monique: "Een teamsport is uitnodigend en uitdagend. Trimhockey is sportief én heel gezellig. In het begin spannend, maar iedereen past zich goed aan aan mijn beginnersniveau en gezellig is het zeker.”

Wouter: "Ik heb ooit jaren gehockeyed, maar heb nu niet de gelegenheid om elke zondag competitie te spelen. Trimhockey is dus perfect!”

Richard: "Met enthousiasme coach ik het team van mijn dochter, maar had zelf helemaal geen hockey ervaring. Het is een leuke teamsport, dus ben ik zelf ook gaan hockeyen. Zo beleef ik zelf veel plezier en doe ervaring op zodat ik de meiden ook beter kan coachen.”

 

Kortom, geen leuker hockey dan trimhockey.

Mocht het voorgaande uw enthousiasme gewekt hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de coördinatoren trimhockey of gewoon eens langs te komen op woensdagavond.

 

Contacten voor Trimhockey

Richard Oerlemans: [email protected]

Katja van Schie: [email protected]

 
 
 


 
 

Agenda

29-9 CS online examen
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast